Wian Afbouw


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )

stukadoor vergelijken

Details

Adres
Korenbree 32
7271LH Borculo
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Wian Afbouw is een Stukadoorsbedrijf opgericht op 1 april 1997 door Willy Hulzink en Andre Klein Gunnewiek. De naam komt van de eerste 2 letters van de voornamen WI en AN.
Na 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt vonden ze de tijd gekomen om zelf een onderneming te starten zo ontstond Wian Afbouw vof. Momenteel kunnen we met ons team van 8 stukadoors uw stukadoorswerkwerkzaamheden uitvoeren.

Door de kleinschaligheid van de onderneming is elke klus van klein tot groot bij ons in goede handen. Wian Afbouw verricht werkzaamheden voor zowel particuliere klanten als aannemers.

Wian Afbouw is aangesloten bij de vakorganisaties NOA en Hoofdbedrijfschap Afbouw en onderhoud en werkt volgens de Leveringsvoorwaarden van de NOA welke wij u altijd toezenden bij uw offerte aanvraag (www.noanederland.nl). Tevens zijn al onze mensen gecertificiceerd in veiligheid.Specialiteiten:
Diensten, Projecten, Traditioneel stukadoorswerk, Machinaal stukadoorswerk, Spachtelpleisters, Spackspuitwerk, Lijstwerk, Cementdekvloeren, Sauswerk, Speciale wandafwerking

Service:
Gratis offerte, Alleen op afspraak, Online contactformulier

Betalingsmogelijkheden:
Faktuur

Aangesloten bij / Certificering:
NOA